TENTANG SAYA


Assalamualaikum,

Saya Norma zulkefli, ibu kepada tiga orang cahaya mata dan   telah menjadi  pengguna tegar produk Shaklee.  Saya bekerja di salah sebuah jabatan kerajaan...berkait dengan kesihatan masyarakat dan awam disamping tu  saya menjalankan bisnes Shaklee secara online juga. Alhamdulillah saya mendapat sokongan penuh suami dan keluarga untuk menjalankan bisnes, di samping menjalankan kerja-kerja harian di pejabat.

Saya begitu teruja kerana selepas menyertai Shaklee, saya dapat mengamalkan ilmu yang telah dipelajari malah ilmu yang saya ada semakin bertambah dari hari ke hari. Alhamdulillah. Saya juga dapat mengembangkan apa yang saya pelajari kepada organisasi di bawah saya.

Saya juga sangat seronok dan teruja untuk berkongsi segala info dan maklumat kesihatan kepada orang awam supaya kita semua dapat menjalani hidup dengan cara yang lebih sihat, semulajadi dan holistik.

Sebagai  ibu  adalah menjadi tanggungjawab saya untuk memastikan semua anak-anak  dan keluarga mendapat khasiat pemakanan seimbang untuk pembesaran dan perkembangan mereka.

Syukur Alhamdulillah, produk Shaklee telah menjadi asbab yang banyak membantu kesihatan kami sekeluarga. Sebab itu kami ingin berkongsi kebaikannya dengan anda pula..

Salam sayang,Norma
Pengedar sah shaklee
cod : Kuala Terengganu dan Marang.
ID : 1235072
Whatsapp/sms : 0129810664
Fb: Nor Ma.
IG: iamlavenderNo comments:

Post a Comment

Find us on Facebook